sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Yhä hereillä.

Berliinikuveja selailin. :< Muistoja tullee ja takaisin tekee mieli ihan hitosti.

  

 Äikän essee tehty, vaikka vähän köpöisesti se menikin. Veikkaan kyllä että en oo ainoa joka sen persiilleen vetää niin sillä ei oikeestaan oo väliä. Kirjaesitelmä piti tekaista omaan alaan liittyvästä tietokirjasta, ja valitsin sittemmin kirjan joka kertoo Suomen muotivalokuvauksesta ja sen historiasta ja kyllä, olihan sitä kiva plärätä vaan pakkopullaahan se on kun koulun merkeissä kirjaa selailen. Aivan ihania nuo vanhat valokuvat kun ne on mustavalkoisia ja nuo vaatteet noin vanhahtavia, vaikka osa onkin aivan hirveän näköisiä. :D Baseballsia kuunnellen kattelin sitä niin oli tunnelma jotenkin... jännä!

   Jennan kanssa poristiin siitä kun ei ikinä päästä mihinkään juhliin joissa vois vetää jonkin ihanan juhlamekon ylle, ykkösmeikit lärviin, juhlakenkut jalakaan ja lähtiä juhlimaan. Itte ostasin uuden mekon ja kengät ja hiuksiin jonku kivan pannan josson rusetti tai muuta semmosta koska mullei ole pitkiä hiuksia joihin taiteilla kivoja kampauksia. Kasvattaa yritän. Lybelläkään mitään vanhojatansseja vastaavia juttuja ole, niinkuin lukiossa. Ois niin ihanaa hommata jostain joku vanhahtava puku tai jopa ite suunnitella ja tehä ja hankkia siihen kaikkia vanhahtavia asusteita, kuten pitsihansikkaat ja semmoista. Eikä ole ikää että vois lähteä huitelemaan baareihin sun muihin sutjakkeisiin että se siitä. Odottaa pittää.
Kaikenlaisissa kissanristiäisissä ois vaan piristävää ravata. 

Tähän väliin kuva jossa Riina räiskii koneella.


Kävinpä tossa Minnaa ja Mirkkua katsomassa ja annoin molemmille parikymppiä lahjaksi että saavat jotain itse ostaa. :) Ehkä tylsin lahja ikinä, mutta käytännöllinen. Oli ihanaa puhua tyhmiä niitten kanssa ja puida mun ja Minnan viimekerran noloa kokemusta, josta en taida täällä töristä... Sanotaan vaan että jotkut ihmiset vois opetella puhumaan hiljaa, öhöhö.
  Ensviikolla sitte Kaijalle juhliin synttäreitä ja... Niin, tässä jatkan Baseballsin kuuntelua ja toivottavasti pääsen nyt Niinan koneelta kirjotteleen, koska mun sormet syyhyää aina kirjottamaan sillon justiin kun ei pääse. :D
Ja ei hemuli tässä The Baseballsissa on vaan jotain mistä tykkään niin hitosti..! Tulee hirveän hyvä olo kun kuuntelee.

Ja voi helvetti, just muistin että on huomenna tänään terveystiedon koe. Huppista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti