keskiviikko 18. marraskuuta 2009

I don't feel alright in spite of these comforting sounds you make.

Tauti melekeen kukistettu, pakkasin kimpsut ja kampsut ja ootan että pääsee kohti Raahea siirtymään. Alkaa pää haljeta kun vaan täällä kotona kökin, eikä oo omaa rauhaa oikein millonkaan kun ei lenkillekään pääse.
Mua alkaa aina ahdistaa jossen saa olla rauhassa aina välillä, niinko varmaan kaikkia. Päivät koostunu suurin piirtein siitä, että istun koneella, katon tv:tä, makaan sängyssä kuunnellen mp3:sta, nukun, syön, käyn suihkussa koska oon niin hikinen kuumeillessa... Tämmöstä jos ois elämä päivästä päivään niin tukehtuisin!
Tässäpä kuvanen minun ja koirani Ellan laiskotteluhetkestä. Kuva on paska. Tiedän. On vaan pakko saada nyt esitellä fakta että minullakin on koira! :D



   Tämä mun blogin sisältö on aika köpöistä, ei oikein oo tapahtunu mittään tässä kotona sairastellessa. Lisäksi tää ulkoasu ärsyttää, koska olis niin paljon eri ideoita siihen mutta ei hajuakaan että miten niitä voi itse tehdä eikä mulla kyllä ole mitään kuvanmuokkausohjelmiakaan, saati järkkäriä! :--D Aika hanurista se. Joululahjaksikaan turhaa toivoa sellaista kun toivelistalla nököttää jo oma läbäri. Sitäkään en edes kehtais toivoa mutta on se aika tarpeellinen eikä tarvittisi aina lusuta kämppiksen koneella. Kämpän vuokra on sittenkin vähän turhan iso, lähentelee 300 euroa kuussa (per nokka siis, maksamma pökkiin asunnon), että toivon vaan sitä läppäriä joululahjaksi ihan vaan senkin takia. Mulla ei edes ole töitä, se työpaikkakin pitäis jostain nuuskia. Vaikka Prismalle purkaan kuormaa? :-(
Lisäksi häslään tuon laskurin kanssa, aika persiistä sekin että se laskee myös minun käynnit! o_o Piti aloittaa koko sössi alusta kun menin ihan sekasin sen kanssa... Mut opin. Ajan kanssa. Mutta nyt se ei sentään laske sitä kun meikä palloilee, kun sössin vielä tämän ulkoasunkin kanssa HEH HEH.
  
On ollu kumminkin puhetta siitä että kämppää vaihdetaan ja toivon että niin tehdäänkin ens kesän jälkeen, en oikein pidä ajatuksesta että niin paljon rahaa per kuukausi menee vain asumiseen kun halvempiakin on. Tämä nyt vaan oli halvin mitä löydettiin, koska me oltiin liikenteessä melko myöhään. Lisäksi meijän asunto on lähellä koulua, peukut sille.
Niin ja kun olisi tuo kaveri Miippa tulossa opiskelemaan mahdollisesti samaan kouluun kanssani, niin aateltiin että kolomen solukämppä hankittais. Saas nährä miten onnaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti