maanantai 16. marraskuuta 2009

Kuumehoureessa on hyvä kävellä seiniä pitkin.

Niinhän siinä sitten kävi, että mullekkin puhkesi kuume.
Eilen tosa kävin kaverin tykönä palloilemassa, nelipäisessä seurueessa ölistiin ja poristiin tyhymiä, vaikka olo olikin vähän semmoinen että vois kaatua kupsahtaa millä hetkellä hyvänsä.
Kaikilla tuntuu olevan ihan hitonmoinen paniikki possulenssusta, toki aluksi säikähdin kun media siitä älisi että "TAUTI TAPPAA KUOLLAAN KAIKKI!!!!!11", mutta loppujen lopuksi tavallinen influessa varmaan tappaa enemmän porukkaa ja possulenssu käy mun mielestä ihan tavallisesta kuumeesta.
Ittellä viimeyö meni vähän sekalaisissa merkeissä, menin jopa klo 22.00 nukkumaan, normisti joskus yhen-kahen aikaan yöllä, ja heräsin siin kaheksan maissa. Välillä yöllä heräsin siihen kun oli karmea hiki ja kun kävin vessaassa, lyllersin suurinpiirtein seiniä pitkin kun liikkuminen ei onnistunut semmoisessa houreessa. o_o'

Siispä nyt istun koneella popittaen Lady Gagaa. Tulipas tässä mieleen, että kun Gagahumu saartoi Suomen, en jaksanu kiinnostua koko naikkosesta ja pidin sitä aivan paskana massatuotteena. Silloin kun olin niin Erilainen Nuori enkä voinut kuunnella bändejä/artisteja jos heillä oli suuri faniluku. Etsiskelin netistä undergroundbändejä, jotka nykyään kuunneltuna kuulostaa aivan paskalta mun korvaan. En tajua miksen voinu kuunnella musiikkia joka oli hyvää, ei faniluku sais määrittää sitä mitä kuuntelee, herranjestas.. ('Herranjestas'. Kuulostan vanhalta.)
Gagan uusin sinkku, tämä Bad Romance kuulostaa kyllä ihan hiton hyvältä ja ää, se videokin on niin hieno. Ois siistiä olla yhtä persoonallinen kuin hän. Tästäkin kyllä hemmoilla on aika.. jakautuvia mielipiteitä. Nykyään musamakuun kuuluu mm:
*System of a down
*Family Force 5
*The Click Five
*Korpiklaani
*Metro Station
*Mew
*Scars on Broadway
*The Ting Tings
*Tokio Hotel
*The Veronicas
*Rammstein
*Linkin Park
*The medic droid
*Die Toten Hosen
*Billy Talent
*We are terrorists...
jne.

Voisin tässä ilmoittaa kun kahtelen noita musta vanhoja valokuvia,että tuskaa tekee, hyiii. Mulla on noi kaudet ollu melko vaihtelevia.. Eka kausi oli se, kun pidin kauhian isoja vaatteita, maastohousuja, mustia huppareita ja bändipaitoja ja hiukset oli tottakai mustat ja vähän yli olkapäiden. Meikkiä en käyttänyt enkä nyppinyt kulmia koska olin NIIN ÄIJÄ. Metallimiehiä siis.
Tuon jälkeen olin emokid, alla näkyy kuvakin siitä. Oisinko seiskalla silloin ollut? Tuossa ei ole edes paha versio siitä, mukaan kuuluivat toki ihmispandameikit, hiuslakka ja surulliset ajatukset. Tosin 7-luokka oli mun elämän paskinta aikaa, että ehkei angstisuus ollut niin teeskenneltyä kuin voisi olla?


Hot todellakin.

En edes muistanut seuraavaa vaihetta ennenkuin avasin Tiedostojen Aarteet ja kurkkasin. Tämä kausi ei ollut niin kauhean näköinen, olin vain väriläikkä ja melkolailla vailla masentuneita ajatuksia, toisin kuin yllä mainitussa:



Oiskohan joskus -08 näpsäisty kuva. Aloin haaveilla kirkkaanpunaisista hiuksista ymsyms. En muista yhtään mitä tähän sisältyi, ainakin rimpsuhameita ja muita Darkstarista, Morticiasta ja Backstreetilta hankittuja vaatteita...



Ja rääkkäys sen kuin jatkuu, tuossa ei tukka oikein näy, mutta kirkkaan pinkki se oli. Olin tuolloin kova kuuntelemaan Sex Pistolsia ja Anti-Flagia.


Tuolta näytin viime kesän lopulla.

Sitten värjäsin fledan blondiksi:


..Ja aikalailla tossa oonkin mitä nyt oon. Se pukeutumistyyli ei kyllä oikeen näy, niistä ei ole kuvia, tosin onhan mulla niitä vaatteita tallella mitä silloin käytin. Tyyliin kirkkaanpinkit/keltaiset sukkahousut, maiharit tai tennarit, perseen vilauttava minihame rimpsuilla ja ketjuilla ja sitten joku värikäs tai vähemmän väritön T-paita. Eli olihan sekin aika massaa. .__. ...Okei tosi rupusti näkyy miten on tyyli muuttunu ko suurin osa otettu kuveista päivinäjolloineijassakiinnostapukeutua/meikata/suhhuutella hiuslakkaa. Öh.
On ollut tyylissä niitä ihkuja välimuotojakin mutta oon ollu poikamainen ja tyttömäinen ja ernu ja värikäs ja väritön. Pahinta tässä on se että silloin aina vannoin ettei tyyli vaihdu ikinä. Ikuisesti metalhead etc.
Tulipas paljon kuveja. Sairaana ei oo tekemistä ei.

Ainiin, pakko lisätä loppuun ettei joku vaikka polta villasukkiaan! Eri pukeutumistyyleissä en siis näe mitään vikaa tai siinä millaista musiikkia kuuntelee. Yökkäilen tässä lähinnä siksi, että olin noina aikoina itte niin teennäin kuin vaan teini voi olla. Ihan vain sanon sen takia ettei kukaan nyt käsitä väärin jorinoitani.

3 kommenttia:

  1. Itelläki aika sama Gagan kanssa että eka nousi karvat pystyyn että hyi ku joka tuutista tulee, mut yleensä muutenki kaikki mikä on suosittua kuluu loppuun. :D Automaattine hylkimisefekti, mut joskus siitä pääsee yli. Ite en varmaa Gagaa osais mitenkää säännöllisesti popittaa, mut kivaa tanssimusiikkia ja kuulostaa iha hyvältä!
    Sitte voi tappaa itekki kappaleet kuuntelemalla ne puhki ja seki on aika surullista :----)
    -Kaisa
    (oisin laittanu oman LiveJournal nickin tähä mut siitä ei kauheena oo mitää iloa kun itellä näkyy vaa kavereille kaikki mitä kirjotan, että et tekis sillä mitää)

    VastaaPoista
  2. no liityn livejournalii nii sitte nään >:)
    joo mullaki se hylkimisefekti iskee tosi heleposti. plus se, että kuuntelen KAIKEN MISTÄ PIDÄN, loppuun, ja se on aika perseestä. tyyliin niin että tekee mieli jotain kuunnella, mutta sitten sitä ei jassa kun suurinpiirtein joka basson soinnun ossaa ulkoa...

    VastaaPoista
  3. :DD no se on vähä surullista jos kuluttaa kaiken mistä tykkää loppuun. Tosin se on sitte ihana palata jonku tietyn musiikin pariin sitten kun on kauan aikaa ollu taukoa *__*

    VastaaPoista