lauantai 21. marraskuuta 2009

Leffailta ja liikaa kahavia= levottomat handut.

Tuli tossa käytyä taas Oulussa palloilemassa, Jennan kanssa käytiin kattomassa tosiaan se Uusikuu, mikä ei kyllä ollut mitenkään upeaksi kehuttava leffa. Olihan siinä plussana paidattomat miehet ja sudet, elukat, joista oon aina ollut kiinnostunut. Me siellä sitten istuttiin nauraa höhöttämässä ja pärskittiin ja tirskuttiin joillekin kohtauksille aika kivasti, mutta toivottavasti vieressäistujat eivät pahasti häiriintyneet... Jotain tyyliin "TSAJAJAJAJAJAI LAGITUS" siellä naurettiin ja huomasin taas että mulla ja mun kaikilla kavereilla se huumorintaju on aika insidea. Tai no, niin on kyllä kaikilla.
Kismitti vaan niin samperisti se EdwardxBella-lesoilu, kun ne sitä "Aah en voi elää ilman sinua sieluni kuuluu sinulle jätän sinut yhyhyhy nyt elämä meni paskaksi", ja se kuinka Bella käytti Jaakoppia vaan laastarina, kunnon lärsäke. :--D Mutta joo, ens kerralla varmaan käydään kahtomassa se Paranormal Activity, jonka uskon olevan kyllä parempaa katsottavaa.
  Mut oli kyllä kiva nähä Lumppakavereitaki siellä, Sannaan törmäsin ja oli hän menossa kaverinsa kanssa samaa leffaa kahtomaan. Pitkästä aikaa nähtiin, mulla ois hattu lentäny kattoon jos ois semmonen ollut, kun huomasin että se siellä älijötti oottamassa että pääsee saliin istumaan. :D
Lopuksi sitten mentiin kumminkin leffan jälkeen möhistelemään Coffeehouseen, missä hörpättiin isot kupit kahavia ja toki se meni raajoihin ja nyt tuntuu siltä että vois vetää kahen tunnin rumpusoolon kun niin handut on levottomat. Sieltä suuntasimme mäkkiin ja väännettiin mcflurryt ja tytöt has left the Oulu.

   Käytiin myös H&M:llä, ostinpas sieltä villapaidan, joka jäi mieleen kummittelemaan viime kerralla. On ollu vähän paitapulaa kun on pitänyt välillä sinnitellä yhden paidan voimin pitkin viikkua kun muut ollu pestävänä, nyt on saldo korjattu että pidän kyllä tauon ostelusta...






Bäng lyön turpiin näköjään tässä.

Tuossa siis uusi paita, tosin se näkyy tosi huonosti ko halusin vaan äkkiä räpsäistä kuvan teinipeilityyliin, en viittinyt alkaa minkään self-timerin kanssa lesoilemaan. :-D Ei oikein näy mut siis, semmoinen perus possunvaalianpunainen, pitkähkö, löysähkö, jännä paita..
Sitten ne kengät:


Njöö musta tuntuu että nää kaikki kuvat on paskoja, vaan minkäs teet... Ainiin, ja popot tosiaan löyty Andiamosta. Nämäkin bongasin jo aiemmin ja päätin ne hakea.


Vähän kyllä aluksi meinas feilata kävely, mut heti huomaa että ryhti paranee ja tsillein. Oon muutenkin pelänny että musta tulee lättäjalaka kun aina töpsyttelen skeittikengillä menemään, niin onpahan nyt edes jotku korkkarit. Pitkään oli tarkotus ostaa, nyt vasta sain aikaiseksi. Hidas minä.

Nyt sitten on ensviikonlopullekkin menoa kivasti, kun meen pe-la väliseksi yöksi Jennalle Riinan kanssa, varmaan pelejä räiskitään ainaskin menemään, sitten lauantaina suuntaan Kärppämatsiin. Alkukaudesta pääsin peleihin aika kivasti, joka viikonloppu kotimatseihin, mutta tässä kuussa ei oo oikein ollu lykkyä vaan kaikki kotipelit ovat olleet keskellä viikkoa ja kyllä ketuttaa.. Mää en oikein Raahesta oo sitten päässyt viideksi Ouluun asti... Muistan sillon alkukaudesta ko oli Kärpät-Jokerit matsi, Kärpillä ei tapansa mukaan näin alkulämmittelyksi pelit olleet luistaneet, eikä G-H:ssa kukaan kannustanu! Tyypit istu vaan ne helvetin Sveapipot päässä tuppisuina. Eikös sinne fanikatsomoon justiinsa mennä kannustamaan, herranjestas, oisivat hommanneet istumapaikat kun ei kerta teheny miäli huutaa kotijoukkuetta voittoon. Onneksi nyt on taas kunnon melua lähteny joka matsissa ja on kurkku karhiana poistuttu kotia. Toivomma kans saamma tänä vuonna Pojan pohojoseen, viime vuonna oli niin lähellä taas vaihteeksi voittaa kultaa. :)

Mut joo, ensviikonloppua odotellessa, sitä ennen pittää kituuttaa viisi päivää koulussa. Tänään ois btw ollu koulupäivä mut... se... tavallaan unohtu. Mut periaatteessa en ois kyllä ollu menossakaan, koska en ois sitte päässy viikonlopuksi kotia, niin. Ai niin ja vissiin sunnuntaina sitten serkuille synttäreille, Minna täyttää 18 ja Mirkku 14, paljon onnea, en vaan löydä mitään lahjaa kun oon niin paska niiden ostamisessa!  Pitäis joku viikonloppu muitaki kavereita nähdä, Kaijaa, Poppea ja Miippaa ja Sannaa, kun nyt on jäänyt vähemmälle tapailut kun kaikki vähän eri kouluissa opiskellaan, mikä on vähän hanurista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti