lauantai 28. marraskuuta 2009

No mercy.

Juu-u, päivitys nyt stoppaa vähän kun en kämppiksen koneelta pääse kirjautumaan sissään omalla bloggeritunnuksella, ihan vaan siksi kestää. Mulla ois paljon kirjottamista mutta en millään ennää muista viikon tapahtumia.

   Perjantaina kumminki pakkasin kimpsut ja kampsut ja lähettiin Jennalle yökyllään Riinan kanssa. Oli kivvaa, lagitettiin ja hoettiin samoja insidevitsejä ja luultavasti saatiin tehtyä pari matkustajaa linkussakin mökkihöperöiksi, kun me meluttiin ja naurettiin niin kovvaan ääneen (meinasin kirjottaa että laulettiin o_o).
   Ennen ko mentiin Jennan kotiin, me käytiin kaupungilla vähän jammailemassa ja ittekkin ostelin jotain pientä, mm. hiuslenksuja, mustan, tavallisen paidan ja leggarit, mahd. halvalla, koska muuten en voi käyttää sitä villapaitaa jonka ostin taannoin.



Paidasta en jassanu ottaa kuvaa, mutta lenksu on vaan tommonen tavallinen valkoinen, mukana oli kans ruskia. Synttärilahjojakin yritin epätoivosesti kahtella mutta ei siitä mitään tullu, kun tuntuu että mikkään ei kumminkaan kelpaa. Oon niin toivoton että auta armias... Lopuksi sitte raahattiin perseemme coffeehouseen jossa vedettiin lärviin isot kupit kahvia, kaikkien yllätykseksi myös häröiltiin ja piirreltiin. Tämmöisiä taideteoksia Jennan kanssa synnytimme samalla kun Riina mähötti toisella puolen pöytää:


Joo, vähän L4D:iin liittyvää kamaa. Hunter ja Witch ainakin näkyisi olevan merenneidon muodossa, Boomer myös ja... joo, muuta semmosta. Meillä puheenaiheet aikalailla pyörii L4D:in ympärillä, ollaanko edes datiksia? :D Okei no, ei me 24/7 kumminkaan Left 4 Deadista löpistä...


Sitten hoksattiin että tehdään ittestämme selviytyjät aseiden kanssa, hyvin upeaa jälkeä. Meikä kerkesi sitä ennen tuhertaa Jennan tuonne yläkulmaankin, Riinaa en kerennyt siinä tohinassa kun saatiin tämä kuningasidea. Järkässä vas.-->oik.: Riina, meikä, Jenna. Meillä oli hauskaa, kuten huomaa.


Jenna taiteili sittemmin meikäläisen Hunterina joka ilmeisesti epäonnistuu kiivetessään katonharjan yli..


Sitten vielä grande finale eli lisää räiskimistä ja verta ja silleen. Minä siis tuolla moottorisahan kanssa heilun, Riina räiskäisi Hunteria suoraan sipuliin ja Jenna ammuskelee randomisti jonnekin. RAXissa oli kiva kun joku äijä kulki ohitse ja näki kun me vielä tätä äpöstettiin, ilme oli muikea. Ainiin, kyllä Riina taisi tuonne oman kädenjälkensä jättää, kun se otti multa punaisen kynän ja huitaisi sinne yhden pisaran verta! En vaan muista missä se legendaarinen pilkku on...
Ainiin ja Boomerin persauski kommeilee tuolla taustalla!

Ja randomia möhistelyä:

 

            
Mun ilime feilaa vähäC :D

Lopulta me siirryttiin Jennan kotiin ja siinä vaan hilluttiin väsyneinä, korkkareilla kopsuttelu otti voimille. Syötiin, poristiin, pelailtiin hiukan, kahtottiin Bruuno ja vähän Pelastakaa sotamies Ryaniakin vilkaistiin. Iltasella tsekattiin Marie Antoinette vai mikä se oli... Sen ulkoasu on muuten aivan ihana, ne lavasteet ja puvut ja kaikki oli iloa silimille, vaikkei leffassa niinkään ollut mitään korvia huumaavaa vauhtita. Uni tuli sen jälkeen hyvin.

   Tänäänkin käytiin Oulussa uudemman kerran vähän heilumassa mutta oltiin niin väsyneitä ettei siitä muuta tullut kuin laiskottelua kahvilassa (taas), mun oli tarkoitus mennä Kärpät-HIFK - matsiin mutta tottakai mulle iski taas se pyörryttävä olo jne, joten mun piti sitten mennä suoraan kotiin kaupungilta. Vituttaa, koska oisin halunnut todellakin nähdä pelin ja nyt netistä käsin yritän seurailla tilannetta... Koko kuukauden oottelin että pääsisin viikonlopun kotipeliin kun muullon en pääse, enkä pääsyt nytkään. Luulen tosin että jos oisin sinne heikolla hapella mennyt, oisin varmaan pyörtynyt tai muuta kun me aina ollaan G-H:ssa seisoskelemassa eikä huutaminenkaan varmaan olisi onnannut oikein. Mutta joo, ens kerralla sitten.

   Nyt sitten vaan lepäilen kun on tosi halkipoikki olo, viikonlopulle yrittää tukkia hirveänä ohjelmaa mutta se toisaalta vie kans mehut ihmisestä aika kivasti. Mut joo, ens viikolla ainaki pitäs nähä Miippa, Poppe, Kaija ja Sanna. Ei tässä paljoa ehi levätä mut kyllähän sitä vois vaikka opetella nukkumaan...
Toisaalta ei edes jaksais levätä mutta sitten sitä ei jaksa mitään muutakaan. Vaikia valita!

2 kommenttia:

  1. Pittää kattoo kyllä mikset pysty mun koneelta kirjautuu o__o Nehän on siis automaattisesti sillee mun tunnuksilla sisällä ku oon tallentanu eikä se lähe siit automaattijutust pois mut voihan sieltä ulos kirjautua. Höhö. Pitäs sun ny pystyy munki koneelta kirjottelee 8'DD

    VastaaPoista