perjantai 20. marraskuuta 2009

I should keep my words soft and sweet in case I have to eat them.

Kyllä oli melekeinpä kyrpä ottassa eilen, pakko sanoa!
Ei oikein mikkään meinannu toimia torstaiaamuna. Vedentulo lakkas, ja huomasin sen siinä kun olin laittanut lärvinpesutökötit naamalle. Hanasta ei tule vettä=pesen tökötin pois kastelukannusta tiristämälläni vedellä. Suihkuunkaan ei voinut mennä pesemään ravaista fledaa, koska, heh heh, vettä ei tullut! Ei siinä sen kummempia, oisivat taas nämä vedenkatkaisustapäättäväthemmot ilmoittaneet niin olisin varautunu asiaan.

Päivä jatkui vähän samankaltaisissa merkeissä, lähdettiin kaverin kanssa pääkoululle missä meillä oli taidehistoriaa ja istuttiin kuuntelemassa sitä tasapaksua paapatusta kello kahteentoista asti (suunnilleen). Siinä tauvoilla piristy kun sai kavereitten kanssa nauraa taas vaihteeksi. Mm. hiippailtiin keksipöytää kohti kun mietittiin saako niitä keksejä syödä, mutta hetken siinä stepattuamme päätettiin että "ei me uskalleta ottaa. :--("

Noh, sitten kyllästyttiin ja läksittiin kauppaan ostamaan ~karkkia~,tultiin takaisin koululle Amican sinisille sohville (meän ruokala) ja siinä sitten mässytettiin karkkia ja poristiin epähenkeviä kun ohikulkijat kahteli vähän ihmeissään meitä. Jälkeenpäin huomattiin että ois pitäny tarjota mökö, ehkä niillä kolotti karkkihammasta.
Pian huomattiin että TAMTAMTAA, henkilö, joka voisi paljastaa lintsauksen opettajallemme, oli saapumassa uhkaavasti. Nähtiin se lasi-ikkunoista, se aula jossa istuttiin on semmonen lasipalatsi. Ja sitten alkoi taas kauhea steppaus ja lagitus: hypittiin ja koikkelehdittiin siinä sohvien edessä minne sattuu, tietämättä minne mennä. Se oli oikeasti aika hauskaakin mutta sillon oli paniikki. Päädyin juoksemaan ulos Amican pääovesta ja piilouduin tolpan taakse hengitys KIIHKEÄSTI PAMPPAILLEN (kun nämähenkilötjoitapaettiin tuli takaovesta). Siinä tuli toinen Riina perässä ja sitten Jenna, ja vielä hän siinä notkautteli nilkkojaan korkkareiden kanssa, mistä sai makiat naurut. Päädyttiin siitä tolpan takaa Jennan kämpille pelaamaan Left 4 Deadia ja huusin ja paruin sen pelin kanssa kun siinä sattui Tank tulemaan ja Witch ja siis niin, panikoin lisää. En tosin ollut ainoa joka osasi meluta, me melutaan kaikki, aina.
Okei ei ollut kyrpä otsassa koko päivää, mutta turhaa panikointia riitti! :D

Huomenna sitten olis tarkoitus lähteä leffaan kaverin kanssa, kattomaan Uusikuu. Musta tuntuu että leffa on yhtälailla pettymys kuin Twilight (luin joskus yksi kesä ne kirjat, paitsi viimosen jonka tosin oon ostanu enkuksi...), nauroin aivan kippurassa ja käppyrässä ja ehkä vielä sykkyrässä sille kun Edward juosta jolkotti niin tyhmän näköisesti ja sille, kun auringossa loistaessaan vampyyri näytti siltä kuin sen päälle ois pudonnunna kilo glitterjauhetta koulun kuvisvarastossa.
Samaten tahtosin nähdä uusimmista leffoista Paranormal Activityn ja 2012:n. Inglorious Basterds on ollu kans tarkoitus kahtoa, mutten saanut aikaiseksi. 
Niin ja ostan ne helekutin korkkarit nyt kaupunnilta kun ne nyt jäi viime viikonloppuna hankkimatta, Andiamossa olikin yhdet lupaavat. Ehkä vielä se yksi ihana villapaita H&M:ltä kun se vaan oli niin ihana. Tuhlariko? MINÄ? En. Periaatteessa pitäs kyll säästää, ko on vuokraki pitäny maksaa ja muuta, niin pitäs vähä tukkia rahaa sukanvarteen.. Ja kohta on joulukin. u_u

Olisi kyllä ihanaa päästä shoppailemaan Helsinkiin asti, yleensä pääsen sinne vaan kesäisin mikä särkee sydämeni. Siellä on niin paljon ihmisiä ja kauppoja ja erilainen verrattuna tähän korpeen missä nyt asun.


Tommonen hubbari sieltä sillon tarttui mukaan ainakin, Cruel Agesta löysin tämän. Okei, huppari ei oikein näy tuossa kun se on auki ja mullon toi joulupukinparta-huivi kaulassa ja silleen, mutta kumminkin. Yleensä muutenkin suosin huppareita, kun ne on vaan niin turkasen helppoja vetää päälle. Mullon tossa kuvassa haaremifarkut jalassa, että ihan vaan sen takia näytän persjalalta, ihan vaan näin aiheesta poiketen. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti