tiistai 17. marraskuuta 2009

"Teamwork…means never having to take all the blame yourself."

Edelleen kotona istun möhistellen tietokoneen ääressä. Oon vaan kattellut Youtubessa Sinä Tuuba Paska- videoita, joitain Nigahigan väkertämiä filmipätkiä ja MTV:n nettisivuilta tuli katteltua vähän MADEa. On muuten saletisti tekastu koko show, juonen ja näyttelijöiden kera.

Juu tässä nyt älijötän selittämässä siitä, millaisia huimia seikkaluita koen internetin pauloissa. Mietin tosi usein, mitä me tehtäis jos meillä ei olisi ollenkaan internetin ja TV:n tuomia hienouksia. Oltais aivan varmasti tosi paljon fiksumpia kun emme seuraisi tv:stä Kauniita ja Rohkeita ja Salattuja Elämiä sun muuta paskaa mitä meille tuosta tuutista syydetään. Eli varmaan oltais fyysisesti ja psyykkisesti terveempiä. Sinänsä surullista ajatella, että meistä mammutin metsästäjistä on tullut kunnon kermavelliperseitä jotka yleensä seilaa maailmaa vain jääkaapin ja olkkarin sohvan välillä.
Okei, en mää ainakaan tykkää sitä harrastaa. Nyt vaan on tilanne se etten jaksa tehdä muuta kuin joko nukkua tai tehdä jotain istumiseen liittyvää aktiviteettia. *kyynel*

Oih, löytyi tämmöinen huippuhehkeä kuva minusta ja serkustani kun oltiin viimetalvena laskettelureissulla kuusamossa.




En tiedä mistä nuo pikselit tupsahti kuvaan. o_o' Mutta kauniita heti aamusella oltiin, vähän ennen otettu kun lähettiin rinteeseen.

Nytkin on hirveä hinku päästä rinteeseen, ens hiihtolomalla ei varmaan mennä Rukalle vaan Sallaan, koska siellä on halvemmat hinnat. Ei kyll vielä varmaa. Oon ennen aina suksilla vedellyt menemään, mutta nyt kyseisen serkkutyttöni kanssa päätettiin että mehän otetaan lumilaudat ja opetellaan lautailemaan! Mukaan lähtee myös toinen serkku, kuvassa näkyvän pikkusisko siis, sekä kaveri joka osaa jo lautailla valmiiksi ja hän avokätisesti meitä yrittää opettaa. Musta tuntuu että perse on mustelmilla ja silmä mustana sen koetoksen jälkeen kun yritetään lautailla...
Sitä ennen vaan pitäisi jostain pieraista lumilauta+kengät joltain lainaan että saisi harjoitella sitä pystyssä pysymistä. Kylymiltään kun lähdettäisiin sinne huitelemaan niin ei tulis mittään vaikka lastenrinteestä alotetaan. Opettaja varmaan osaisi kyllä myös ohjata mutta me mistään opettajasta aleta maksamaan. :D Mieluummin tutun kaverin seura niin saa nauraa päänkin irti.
Olisihan sitä jo aiemmin voinut alkaa opetella, muttei ollut malttia ottaa lautaa suksien sijasta. Omat suksetkin löytyi niin mitäs sitä ylimääräistä maksamaan, olen pihi. O_O
No ei, oli vaan se että sitä halusi vaan syöksyä rinteiltä alas pusikkoon lumen pöllytessä mieluummin kuin kaatuilla joka viiden sentin välein. Ja sekin että kestää ikä ja terveys tulla se rinne alas laudan kanssa kun ei pysy edes pystyssä. Mut tänä talvena pakko opetella tai ei koskaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti